26 april 2008

Utklädningskläder till dagis

Vi skulle ha röjardag på dagis idag och höggravid som jag är kändes det inte som jag skulle tillföra så mycket i ogräsplockandet och fixandet av lekstuga osv. Att sy utklädningskläder var en uppgift som därmed passade mig som handen i handsken!

Det blev en kung och drottningutstyrsel. Kungamantel med tillhörande Krona och en Drottningklänning, också den med tillhörande krona.


4 kommentarer:

Jes sa...

Vilka fina! smart sätt att bidra när man är lite orölig

Gekko sa...

Vilka härliga utklädningsprylar!! Jag misstänker att de var imponerade över att du bidrog med nåt alls? Snart är det dags eller hur?

KlaramedK sa...

Vårt dagis skalloxå ha städdag snart...jag är inte gravid längre men oj va bebben är kinkig, vill bara amma i sängen och det skall vara tyst (lätt med en yrvädersstorebror!!) ...blir nog till att sy lite utklädningskläder här med men var hittar man sådant kul guldigt tyg???

Lina sa...

Det guldiga tyget hittade jag i den lokala tygaffären! Det roliga är att kläderna blev såpass uppskattade att de inte skulle användas till utklädning, utan fick bli kalasutstyrsel istället. Det barn som fyller får vara kung eller drottning. Känner mig väldigt stolt och glad för detta förstås!